17 Şubat 2008

-->

Zararlılardan kurtulun
Güvenlik yazılımları devi Lavasoft, dalında ödül kazanmış, ücretsiz, çoklu zararlı içerik bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip Ad/Spyware engelleyici programı Ad-Aware 2007’i piyasaya sürdü. Oldukça başarılı bu zararlı içerik temizleyicisi programı kurup bilgisayarınızı taratmanızı tavsiye ederim.

Hesapları silmek serbest
Geçen yılın ortalarında dünyayı kasıp kavuran Facebook çılgınlığı yerini zaman zaman pişmanlığa bırakmaya başladı. Özellilkle hesapların silinememesi nedeniyle eleştiriler oklarının hedefinde olan Facebook artık hesapların silinmesine de olanak tanıyor. Ancak hala “tek tıkla silme” seçeneğine uzak duran site yönetimi, hesabınızı silmek için elektronik posta vasıtasıyla başvurarak kullanıcıların bu taleplerini bildirmelerini istiyor.

Ücretsiz oyun devri başlıyor…

Önde gelen bilgisayar oyunları üreticisi EA Games, geliştirdiği “Battlefield Heroes” adlı yeni oyunun yaz aylarında internetten bedava olarak indirilip, oynanabileceğini açıkladı. Battefield 1942 ve Battlefield 2 oyunlarından sonra seriyi takip edecek olan yeni oyun “Çizgi Film” formatında geliştiriliyor ve eğlence faktörünün en üst dizeylerde olduğu belirtiliyor. Oyun tamamen ücretsiz olacak ancak yükleme ekranında, lobide ve birkaç yerde reklamlar karşımıza çıkacak

ve oyun karakterlerinin ekstra özellikleri 1 dolarlık fiyatla satılacak. EA Games‘in milyonları arkasından sürükleyen Battefield 1942 ve Battlefield 2 oyunlarından sonra seriyi takip edecek yeni oluşum belli oldu. 2008 yazında piyasaya sürülmesi beklenen Battlefield Heroes tamamen ücretsiz olacak. Umarım bu bir başlangıç olur ve diğer üreticiler de bu gibi kampanyalar düzenlerler.

http://www.battlefield-heroes.com

Comments are closed.