18 Kasım 2007

-->

Elektriğiniz yanınızda

Duracell’in yeni ürünü PowerSource Mobile 100, sıklıkla yolculuk yapan ve şarj problemi yaşayanlar için etkili bir çözüm olacağa benziyor. AC çıkışı ve USB portlarına sahip ürün, neredeyse tüm mobil elektronik aleti şarj edebilen portatif güç kaynağı. 140 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan PowerSource Mobile 100, bir dizüstü bilgisayarı fazladan 2 saat , bir cep telefonunu ise 18 saata kadar çalıştırabilecek kapasiteye ulaşabiliyor.

Ücretsiz -Office

Bilgisayar ve yazılım üreticisi IBM, ücretsiz ofis yazılımı Lotus Symphony’nin Beta 2 sürümünü geçtimiz günlerde yayımladı. Şirket, Open Office ve Microsoft Office 2007 arasından paylaşılan ofis yazılımı pazarına iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor ve bu sürümün çok daha yüksek bir performans sunacağı iddia ediliyor. Mesela kullanıcılar oluşturdukları sunumları yaklaşık yüzde elli oranında daha hızlı açabilecekler. Program yönetimi ve online-destek de üreticinin verdiği bilgilere göre iyileştirildi ve bunun sonucu olarak daha rahat erişilebilecek. Ayrıca yazılım Microsoft Office formatları, ODF ve PDF dosyaları ile uyum içerisinde.

www.ibm.com/tr

Titreşimli Kulaklık

Kablosuz iletişim araçları sektörünün lideri Jabra’nın piyasaya sürdüğü modern dizaynı, artırılmış ses kalitesi, ek fonksiyonları, çekici stili ve kolay kullanımı ile kategorisinde lider Jabra BT500v, titreşim özelliği ve siyah rengi ile dikkat çekiyor. Jabra BT500v, 19 gramlık ağırlığı, ultra ince yapısı, yeni tasarlanmış krom mikrofonu, kulağa tam uyum sağlayan kıvrımları ve 12 saatlik konuşma ve 300 saatlik bekleme süresi ile uzun görüşmelere imkan tanıyan Jabra BT500v’nin titreşim özelliği de bulunuyor. Büyük alış-veriş merkezlerinde ve teknoloji satış noktalarında 89 avrodan satışa sunuldu.

Comments are closed.