30 Mart 2008

-->

South Park internette

Gelmiş geçmiş en eğlenceli çizgi dizilerden biri olarak gösterilen South Park’ın tüm bölümlerini artık internetten ücretsiz olarak izleyebileceğiz. Dizinin yaratıcıları tarafından kurulan web sitesinde yayınlanan bölümlerin içerisinde TV’de olduğu gibi yine reklam yayınlanacak ve bu sayede dizinin maliyetleri karşılanacak. Halen test aşamasında olan site, barındırdığı avatar, duvar kağıdı, karakter üreteci gibi ilginç içeriğiyle birlikte dizi hayranlarını çok mutlu edeceğe benziyor.

http://www.southparkstudios.com

Facebook Messenger Geliyor

Hızla büyüyerek kısa sürede milyonlarca insanı bir araya getiren Facebook, şimdi de kullanıcı profil sayfasına web tabanlı bir anlık mesajlaşma yazılımını ekleyecek. Genel sohbet odaları olmadan MSN Messenger ve GTalk benzeri bir yapıda sadece arkadaş olarak eklediklerinizle görüşebileceğiniz servis, mesajlaşma kayıtlarınızı 90 gün boyunca hesabınızda saklayacak. Yeni chat servisi MSN ve GTalk uygulamalarına rakip olabilecek mi bilinmez ancak Facebook’un gizlilik ilkelerini yine ihlal edecek mi merak konusu…

Hem radio hem telefon
Thomson firması, hem internet-radyosu hem de VoIP telefon görevi gören Symbio isimli bir cihaz piyasaya sürdü. Sıra dışı tasarıma sahip kablosuz internet-telefonu, HD-Sound sayesinde yüksek ses kalitesi sunacak. Thomson’a göre telefon ile 12 saate kadar konuşma yapılabiliyor. 21 x 45 x 55 cm ebatlarında ve toplam 300 gram ağırlığında olan Thomson Symbio 230 Dolar fiyat etiketine sahip.

Comments are closed.